Lease uw vrachtwagen bij LEASEOFFERTE.com.

Bij LEASEOFFERTE.com kunt u uw nieuwe of gebruikte vrachtwagen leasen. Kies uit ons aanbod of bij uw eigen dealer een truck en maak online uw lease offerte. U ontvangt deze direct. Acceptatie vindt plaats binnen 48 uur. Meteen daarna ontvangt u uw definitieve lease offerte. Na ondertekening van de leaseovereenkomst kunt u de aankoop bij uw dealer rond maken en kan uw voertuig afgeleverd worden.

Dien uw aanvraag in en ontvang van ons de beste lease overeenkomst in de markt.

LEASEOFFERTE.com is een onafhankelijke leasemaatschappij. Wij beheren 9 verschillende financieringslijnen. Uw aanvraag wordt door ons ingebracht bij de financieringslijnen die het best geschikt zijn voor uw type bedrijf en het soort transportmaterieel dat u wilt leasen. Hiermee worden het scherpste leasetarief en de beste leasevoorwaarden voor u gerealiseerd. Contact: (030) 227 16 19
Bereken uw leaseprijs »
  Meer informatie

Leasing o.b.v. financial lease

Het leasen van een vrachtwagen bij LEASEOFFERTE.com werkt in de meeste gevallen op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het voertuig. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij aanschaf. Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Als eigenaar van het voertuig kunt u tevens profiteren van rente- en afschrijvingskosten die fiscaal aftrekbaar zijn. U kunt uw maandelijkse leasebedrag drukken door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen.

Ook een gebruikte vrachtwagen kunt u leasen

De afschrijving van een vrachtwagen is goed voorspelbaar. U kunt een nieuw- of een gebruikt exemplaar leasen. Hierbij hanteren wij de volgende normen:
  • Nieuw: maximale looptijd 60 tot 72 maanden;
  • 3 tot 5 jaar oud: maximale looptijd 48 tot 60 maanden;

Flexibel leasecontract

Bij financial lease zit u - in tegenstelling tot bij operational lease - niet vast aan een vaste looptijd van een leasecontract. Als u gedurende de looptijd een andere vrachtwagen overweegt, is het vaak mogelijk deze zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

Kies zelf uw vrachtwagen bij een leverancier

U kunt zelf uw vrachtwagen bij een leverancier selecteren. Bij LEASEOFFERTE.com kunt u de leaseovereenkomst regelen. Trucks van merken als Renault, Mercedes, Iveco, MAN, Volvo, DAF en Scania worden regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

«    Bekijk alle equipment lease categori├źn van LEASEOFFERTE.com.

Direct contact met onze lease specialist

Vul uw gegevens in en verstuur uw bericht. U kunt ook gebruik maken van onze lease calculator en vrijblijvend een lease offerte aanvraag insturen of telefonisch contact opnemen: (030) 227 16 19

CAPTCHA afbeelding
 
 


✔   U krijgt vrijwel direct antwoord