Lease uw veegwagen bij LEASEOFFERTE.com.

Maak uw calculatie en leaseofferte voor uw veegwagen, schrobber of zuiger en verstuur deze. Binnen uiterlijk 48 uur krijgt u uitsluitsel of uw leaseaanvraag wordt geaccepteerd. Accordeert u de offerte? Na het aanleveren van enkele gegevens kan uw leaseovereenkomst snel en eenvoudig voltooid worden en kunt u uw materieel laten leveren. U kunt ook eerst ter contact opnemen met onze lease specialist.

Maak uw eigen offerte »

Ook gebruikt materieel leasen is mogelijk

U kunt zelf kiezen voor het leasen van nieuw- of gebruikt materieel. Hierbij worden de volgende normen gehanteerd:
  • Nieuw materieel: maximale looptijd 72 maanden;
  • 3 tot 5 jaar oud: maximale looptijd 48 maanden;

  Meer informatie

Financial lease is een betere optie dan een banklening.
Investeren in nieuw materieel door leasing is productiemiddelen in vele gevallen gangbaarder dan het arrangeren van een bankkrediet om het aan te schaffen. Het is ook vaak eenvoudiger, sneller en goedkoper te regelen dan het verhogen van het zakelijk krediet bij uw bank.

Vaste maandelijkse kosten.
Met leasing van materieel zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandbedrag. Het leasen van een veegwagen bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw wordt zelf economisch eigenaar van uw materieel. Dit betekent dat het bezit op uw balans komt te staan. U schrijft af op het object en kunt gebruik maken van investeringsaftrek. U kunt uw leasebedrag verlagen door een aanbetaling of slottermijn in uw leasecontract op te nemen.

Flexibel leasecontract.
Bij financial lease zit u niet vast aan een vaste looptijd van de leaseovereenkomst. Als u gedurende de looptijd nieuw materieel overweegt, kunt u dit zelf vaak inruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract verrekenen. Ook hierbij geldt dat u uw nieuwe materieel volledig kunt leasen.

«    Bekijk alle equipment lease categori├źn van LEASEOFFERTE.com.