draai uw apparaat horizontaal voor optimaal gebruik

LEASEOFFERTE.com sluit samenwerking met Micpoint


Zowel LEASEOFFERTE.com als Micpoint zijn beiden een familiebedrijf en kenmerken zich door hun persoonlijke, klant en servicegerichte aanpak. Dit was voor ons een goede basis om met elkaar een samenwerking aan te gaan.Micpoint is meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van de clouddiensten, MyFMS voor Smart Mobility en Smart Cities waaronder rittenregistratie met keurmerk en VEGUARD voor alle voertuigbeveiligingsoplossingen waaronder TT04 en alle SCM Klassen.

LEASEOFFERTE.com verzorgt de leasing/financiering van alle denkbare bedrijfsmiddelen waarbij in sommige gevallen door financiers of verzekeraars eisen worden gesteld met betrekking tot beveiligingssystemen. Daarnaast geldt er voor het zakelijk leasen van personenauto’s of bestelauto’s fiscale regelgeving waarbij een rittenregistratiesysteem van MyFMS de oplossing biedt. Zodat wij met de dienstverlening van MyFMS en VEGUARD onze klanten kunnen ontzorgen.

Erkend Kiwa SCM inbouwstation

Micpoint is een erkend Kiwa SCM inbouwstation en beschikt over eigen inbouwspecialisten die ook op locatie de systemen kunnen inbouwen.

Eigen software ontwikkeling

Het grote voordeel van Micpoint is dat zij software van de clouddienst in eigen beheer ontwikkelen en zij hierdoor snel kunnen inspelen op de snel veranderende markt. Ook zijn de gratis MyFMS Rittenregistratie Apps voor iOS en Android te downloaden in de AppStores.

Keurmerken en ISO 

Kiwa SCM keurmerk op het platform MyFMS als de telematica
Keurmerk RitRegistratieSysteem op zowel het platform MyFMS als de telematica
Informatie beveiliging is voor Micpoint van wezenlijk belang, daarom hebben alle oplossingen van Micpoint het ISO certificaat 27001!

Integratie Microsoft 365

Integratie met Microsoft 365 (Single Sign On) en uitwisseling van gebruikers en bedrijfspassen deze toepassing levert voor de grootzakelijke markt enorme besparing op (Total Cost of ownership).

Voor wie?

Klanten grootzakelijke markt (corporates) als MKB bedrijven en zzp'ers.

Rittenregistratiesysteem nodig?SCM Klasse voertuig of objectbeveiliging nodig?

< Meld u hier aan >