Lease uw oplegger bij LEASEOFFERTE.com.

Bij LEASEOFFERTE.com kunt u uw nieuwe of gebruikte oplegger leasen. Heeft u een oplegger op het oog of een offerte voor een nieuwe oplegger van uw leverancier? Maak direct uw eigen lease calculatie en verstuur uw aanvraag. Binnen uiterlijk 1 tot 2 werkdagen krijgt u bericht of uw leaseaanvraag geaccepteerd kan worden. Wilt u vervolgens gebruikmaken van de offerte? Na het aanleveren van diverse gegevens kan uw aanvraag snel en efficiënt door het acceptatieproces geloodst worden. U kunt ook eerst contact opnemen voor meer informatie en advies.

Maak uw eigen offerte »

Ook een gebruikte oplegger leasen is mogelijk

De afschrijving van een vrachtwagen oplegger is redelijk nauwkeurig voorspelbaar. U kunt daarom zowel een nieuw- als een gebruikt exemplaar leasen. Hierbij hanteren wij de volgende normen:
  • Nieuwe oplegger: maximale looptijd 60 maanden;
  • Oplegger 3 tot 5 jaar oud: maximale looptijd 48 maanden;
  Meer informatie

Beter financial lease dan een bankkrediet.
Investeren in nieuw materieel door dit te leasen is bij bouw- en grondverzetapparatuur meer gangbaar dan het arrangeren van een banklening om het aan te schaffen. Het is ook vaak eenvoudiger, sneller en goedkoper dan wanneer u bij uw huidige bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Een oplegger least o.b.v. financial lease
Het leasen van een oplegger werkt op basis van financial lease. Uw organisatie wordt zelf economisch eigenaar van het object en sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt uw bedrijf aan bij aanschaf. Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Als eigenaar van het object kunt u tevens profiteren van rente en afschrijvingskosten die fiscaal aftrekbaar zijn. U kunt uw maandelijkse leasebedrag drukken door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

Flexibel leasecontract
Bij financial lease zit u - in tegenstelling tot bij operational lease - niet vast aan een vaste looptijd van een leasecontract. Als u gedurende de looptijd een nieuwe oplegger wilt, is het vaak mogelijk deze zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u het nieuwe exemplaar tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

«    Bekijk alle equipment lease categoriën van LEASEOFFERTE.com.