draai uw apparaat horizontaal voor optimaal gebruik

Vrachtwagen | Truck leasen

Truck | Vrachtwagen leasen? 
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig ✓ Bereken uw leaseprijs online!

Truck of vrachtwagen leasen? Bij LEASEOFFERTE.com bent u dan aan het juiste adres. Wij helpen je om financial lease contracten te vergelijken, zodat je nooit teveel betaalt. Een vrachtwagen of truck leent zich uitstekend voor een lease-financiering. U hoeft geen grote investering te doen en u bepaalt zelf de maandelijkse kosten door middel van een aanbetaling en een slottermijn. Na afloop van de afgesproken looptijd bent u volledig eigenaar van de truck of vrachtwagen. Het leasen van een vrachtwagen brengt dus een hoop voordelen met zich mee!

Een truck of vrachtwagen leasen bij LEASEOFFERTE.com kunt u rekenen op het volgende:

 • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
 • Een offerte op maat
 • Persoonlijke service
 • Nooit teveel betalen
 • Snel & eenvoudig
 • Ook een (jong) gebruikte vrachtwagen of truck kunt u financieren / leasen

  Hierbij worden de volgende normen gehanteerd:

  • Nieuw materieel: maximale looptijd 72 maanden
  • 3 tot 6 jaar oud: maximale looptijd 60 maanden

  Waarom LEASEOFFERTE.com?

  Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers. Deze onafhankelijkheid in combinatie met de samenwerking met vele financieringslijnen zorgt ervoor, dat wij kunnen beoordelen welke financieringslijn de beste oplossing voor u biedt. 

  U kiest zelf het merk en type truck

  U kunt zelf uw truck bij een leverancier uitzoeken. Bij ons kunt u de leaseovereenkomst regelen. Vrachtwagens van merken als Mercedes Benz, MAN en DAF worden regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

  Vaste maandelijkse kosten

  Met leasing van uw truck zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandbedrag. Het leasen van een truck of andere trucks en trailers objecten bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw truck, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

  Flexibel leasecontract

  Financial lease kent een vaste looptijd. Als u gedurende de looptijd nieuw materieel overweegt, is het vaak mogelijk uw materieel zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

  Beter financial lease dan een bankkrediet

  Investeren in een truck of vrachtwagen? Het leasen van soortgelijke objecten wordt regelmatig bij ons gefinancierd. Het is veel eenvoudiger, sneller en met marktconforme rentetarieven te realiseren dan wanneer u bij uw huidige bank een zakelijk krediet aanvraagt.

  Naast vrachtwagens kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere trucks en trailers objecten leasen

   Aanhangwagen Leasen

   Autotranssporter Leasen

   Kipper | Kipwagen Leasen

   Autolaadkraan Leasen

   Oplegger Leasen

   Verkoopwagen | Marktwagen Leasen   lees meer... lees minder

   Maak direct uw Leaseofferte

   1

   Stap

   2

   Stap

   3

   Stap

   Uw Leasebedrag per maand € 0


   Alle velden met een * zijn verplicht.

   Alle velden met een * zijn verplicht.


   Alle velden met een * zijn verplicht.


   Direct contact