draai uw apparaat horizontaal voor optimaal gebruik

Citroen leasen

Citroën leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig 
✓ Bereken uw leaseprijs online!

Citroën financial lease? Neem met een leaseperiode van maximaal 60 maanden een Citroën personenauto of bedrijfsauto voor uw bedrijf. Voor een vast maandelijks bedrag bent u direct economisch eigenaar.

Citroën leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial en operational lease

  • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service
  • Scherpe tarieven
  • Snel & eenvoudig

Waarom LEASEOFFERTE.com?

Wij zijn onafhankelijk van banken en leveranciers en door samenwerking met vele financieringslijnen zorgt ervoor, dat wij u in de meeste gevallen een passend leasevoorstel kunnen doen.

Hierbij worden de volgende normen gehanteerd: 

  • Nieuw en gebruikte auto's: maximale looptijd 60 maanden

Hierbij geldt dat de leeftijd van de auto tijdens het willen aangaan van een overeenkomst niet ouder is dan ongeveer 8 jaar.

Flexibel leasecontract

Financial lease (zakelijke financiering) kent een vaste looptijd. Mocht u gedurende de looptijd overwegen om een andere auto aan te schaffen, dan is het vaak mogelijk uw huidige auto zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen.

Beter financial lease dan een zakelijk krediet bij de bank

Investeren in een nieuwe of gebruikte personenauto of bedrijfswagen van het merk Citroën? Door te leasen hoeft u niet in ineens uw liquiditeit aan te spreken en kunt u het te financieren bedrag spreiden over de door u gekozen looptijd. Het gaat vaak eenvoudiger en sneller dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Vaste maandelijkse kosten

Met de zakelijke financiering van uw Citroën personenwagen of bedrijfswagen zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandelijks bedrag. Het zakelijk financieren van een Citroën of van andere automerken bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u zelf aan bij de dealer of autobedrijf waar de auto wordt aangeschaft, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat u het object op uw balans kunt opnemen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in sommige gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. Het maandelijkse leasebedrag verlagen kan door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

U kiest zelf uw Citroën personenwagen of bedrijfswagen bij een autodealer of autobedrijf

U kunt zelf een Citroën personenauto of bedrijfsauto uitzoeken bij een autodealer of autobedrijf. Wij regelen uw leaseovereenkomst. Naast Citroën worden ook automerken als BMW, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, SEAT, Škoda regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com.

Naast het automerk Citroën verzorgen wij, LEASEOFFERTE.com ook leasing/financiering van andere automerkenlees meer... lees minder

Maak direct uw Leaseofferte

1

Stap

2

Stap

3

Stap

Uw Leasebedrag per maand € 0


Alle velden met een * zijn verplicht.

Alle velden met een * zijn verplicht.


Alle velden met een * zijn verplicht.


Direct contact