draai uw apparaat horizontaal voor optimaal gebruik

Betonmixer leasen

Betonmixer leasen?
✓ Financial lease ✓ Operational lease ✓ Snel & Eenvoudig
✓ Bereken uw leaseprijs online!Lease uw Betonmixer met een maximaal looptijd van 84 maanden

Betonmixer leasen? Een acceptatie volgt doorgaans binnen 4 tot 48 uur dankzij onze goede samenwerking met vele financieringslijnen. U kunt eigenaar worden van het door u gekozen type en merk betonmixer tegen een vast maandelijks leasebedrag en met een looptijd van maximaal 84 maanden. Ook een gebruikte betonmixer of andere machines binnen de bouw en grondverzet kunt u bij ons leasen. 


Betonmixer leasen? Bij LEASEOFFERTE.com kunt u terecht voor financial en operational lease

 • Acceptatie binnen 4 tot 48 uur
 • Maatwerk
 • Persoonlijke service
 • Scherpe tarieven
 • Snel & eenvoudig
 • Ook een (jong) gebruikte betonmixer kunt u met financial lease financieren

  Hierbij worden de volgende normen gehanteerd:

 • Nieuw materieel: maximale looptijd 84 maanden.
 • 3 tot 6 jaar oud: maximale looptijd 60 maanden.
 • Beter financial lease voor een betonmixer dan een bankkrediet

  Investeren in een betonmixer is veelal eenvoudiger, sneller en met marktconforme rentepercentages te realiseren dan wanneer u bij de bank een zakelijk krediet aanvraagt.

  Vaste maandelijkse kosten

  Met leasing van uw betonmixer zijn uw maandelijkse kosten vooraf bekend. U betaalt een vast leasebedrag per maand. Het leasen van een betonmixer of andere bouw en grondverzet machines bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van de machine(s). U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij het aanschaffen van uw betonmixer, Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op de door u aangeschafte machine(s) via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

  Flexibel leasecontract bij financial lease

  Bij financial lease zit u in tegenstelling tot bij operational lease niet vast aan een vaste looptijd van een leasecontract. Als u gedurende de looptijd nieuw materieel overweegt, is het vaak mogelijk uw materieel zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

  U kiest zelf het merk en type betonmixer

  U kunt zelf uw betonmixer bij een leverancier uitzoeken. Bij ons kunt u de leaseovereenkomst regelen. Betonmixers van merken als Liebherr, Mercedes Benz, Iveco en MAN worden regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

  Naast betonmixers kunt u bij LEASEOFFERTE.com ook andere bouw - en grondverzetmachines leasen  lees meer... lees minder

  Maak direct uw Leaseofferte

  1

  Stap

  2

  Stap

  3

  Stap

  Uw Leasebedrag per maand € 0


  Alle velden met een * zijn verplicht.

  Alle velden met een * zijn verplicht.


  Alle velden met een * zijn verplicht.


  Direct contact