Lease uw hoogwerker bij LEASEOFFERTE.com.

Maak uw calculatie en leaseofferte voor uw hoogwerker en verstuur deze. U kiest zelf uw leverancier, wij verzorgen de financial lease overeenkomst en hanteren hierbij scherpe rentes en uitstekende voorwaarden. Daarnaast krijgt u perfect advies op maat van onze specialist. Binnen uiterlijk 1 tot 2 werkdagen krijgt u uitsluitsel of uw leaseaanvraag wordt geaccepteerd. Accordeert u de offerte? Na het aanleveren van enkele gegevens kan uw leaseovereenkomst snel en eenvoudig voltooid worden en kunt u uw materieel laten leveren. U kunt ook eerst contact opnemen met onze lease specialist.

Financial lease is vaak beter dan bankkrediet.

Investeren in nieuw materieel door leasing van productiemiddelen is in vele gevallen gangbaarder dan het arrangeren van een bankkrediet om het aan te schaffen. Het is ook vaak eenvoudiger, sneller en goedkoper te regelen dan het verhogen van het zakelijk krediet bij uw bank.

  Meer informatie

Vaste maandelijkse kosten.
Met leasing van materieel zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandbedrag. Het leasen van een hoogwerker bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. U wordt zelf economisch eigenaar van uw materieel. Dit betekent dat het bezit op uw balans komt te staan. U schrijft af op het object en kunt gebruik maken van investeringsaftrek. U kunt uw leasebedrag verlagen door een aanbetaling of slottermijn in uw leasecontract op te nemen.

Flexibel leasecontract.
Bij financial lease zit u niet vast aan een vaste looptijd van de leaseovereenkomst. Als u gedurende de looptijd nieuw materieel overweegt, kunt u dit zelf vaak inruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract verrekenen. Ook hierbij geldt dat u uw nieuwe materieel volledig kunt leasen.

«    Bekijk alle equipment lease categori├źn van LEASEOFFERTE.com.


Maak uw eigen offerte »