Lease uw graafmachine bij LEASEOFFERTE.com.

Naast graafmachines kunt u hier ook andere BOUW- & GRONDVERZET machines leasen. LEASEOFFERTE.com verzorgt: Bereken uw leaseprijs »

Dien uw aanvraag in en ontvang van ons de beste lease overeenkomst in de markt.

Maak uw eigen lease calculatie en offerte. U kunt deze direct versturen. Binnen uiterlijk 48 uur krijgt u bericht of uw leaseaanvraag geaccepteerd kan worden. Wilt u gebruikmaken van de offerte? Na het aanleveren van diverse gegevens kan uw aanvraag snel voltooid worden. U kunt ook eerst contact opnemen met onze lease specialist: (030) 227 16 19

  Meer informatie

Ook gebruikt bouw- en grondverzetmaterieel leasen is mogelijk

U kiest zelf uw leverancier en kunt kiezen voor het leasen van nieuw- of gebruikt materieel. Hierbij worden de volgende normen gehanteerd:
  • Nieuw materieel: maximale looptijd 60 maanden (in overleg tot 72 maanden mogelijk);
  • 3 tot 5 jaar oud: maximale looptijd 48 maanden;
Beter financial lease dan een bankkrediet.
Investeren in nieuw materieel door dit te leasen is bij bouw- en grondverzetapparatuur meer gangbaar dan het arrangeren van een banklening om het aan te schaffen. Het is ook vaak eenvoudiger, sneller en met lagere rentepercentages te realiseren dan wanneer u bij uw huidige bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Vaste maandelijkse kosten.
Met leasing van uw materieel zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandbedrag. Het leasen van een graafmachine of andere bouw- en grondverzet apparatuur bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. Uw bedrijf wordt zelf economisch eigenaar van het object. U sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u aan bij aanschaf. Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en u kunt in de meeste gevallen gebruik maken van fiscale faciliteiten als investeringsaftrek e.d. U kunt uw maandelijkse leasebedrag verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van het leasecontract voldaan te worden.

Flexibel leasecontract.
Bij financial lease zit u - in tegenstelling tot bij operational lease - niet vast aan een vaste looptijd van een leasecontract. Als u gedurende de looptijd nieuw materieel overweegt, is het vaak mogelijk uw materieel zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

U kiest zelf merk en type
U kunt zelf uw graafmachine bij een leverancier uitzoeken. Bij LEASEOFFERTE.com kunt u de leaseovereenkomst regelen. Graafmachines van merken als Caterpillar, Liebherr, Volvo, Hitachi, New Holland en JCB worden regelmatig geleased bij LEASEOFFERTE.com. Het leasen van andere merken is uiteraard ook mogelijk.

«    Bekijk alle equipment lease categori├źn van LEASEOFFERTE.com.