Lease uw bulldozer bij LEASEOFFERTE.com.

Naast bulldozers kunt u hier ook andere bouw- en grondverzet machines leasen. LEASEOFFERTE.com verzorgt: Maak uw eigen lease calculatie en offerte. U kunt deze direct versturen. Binnen uiterlijk 1 tot 2 werkdagen krijgt u bericht of uw leaseaanvraag geaccepteerd kan worden. Wilt u gebruikmaken van de offerte? Na het aanleveren van enkele gegevens kan uw aanvraag snel en eenvoudig voltooid worden.

  Meer informatie

Ook tweedehands bouw- en grondverzet machines leasen is mogelijk

U kunt zelf kiezen voor het leasen van nieuw- of gebruikt materieel. Hierbij worden de volgende normen gehanteerd:
  • Nieuw materieel: maximale looptijd 72 maanden;
  • 3 tot 5 jaar oud: maximale looptijd 48 maanden;
Beter financial lease dan een bankkrediet.
Investeren in nieuw materieel door dit te leasen is bij bouw- en grondverzetapparatuur meer gangbaar dan het arrangeren van een banklening om het aan te schaffen. Het is ook vaak eenvoudiger, sneller en goedkoper dan wanneer u bij uw huidige bank een zakelijk krediet aanvraagt.

Vaste maandelijkse kosten.
Met leasing van uw materieel zijn uw maandelijkse kosten exact bekend. U betaalt een vast maandbedrag. Het leasen van een bulldozer of andere bouw- en grondverzet apparatuur bij LEASEOFFERTE.com werkt op basis van financial lease. U bent zelf economisch eigenaar van uw materieel. U sluit een financiering af voor de aankoopprijs exclusief BTW. Het BTW-bedrag wordt door u betaald bij levering. Na levering vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Het economisch eigendom van het materieel betekent dat het bezit op uw balans wordt opgenomen. U schrijft af op het object via uw resultatenrekening en kunt in gebruik maken van investeringsaftrek. U kunt uw leasetermijn verlagen door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leasecontract op te nemen. De slottermijn dient aan het eind van de looptijd van de leaseperiode voldaan te worden.

Flexibel leasecontract.
Bij financial lease zit u niet vast aan een vaste looptijd van de leaseovereenkomst. Als u gedurende de looptijd nieuw materieel overweegt, kunt u vaak uw materieel zelf inruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract verrekenen. Ook hierbij geldt dat u uw nieuwe materieel tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

Eigen keus merk en type
U kunt zelf uw bulldozer of grondverzet apparatuur bij een leverancier uitzoeken. Bij LEASEOFFERTE.com kunt u de leaseovereenkomst regelen. Bulldozers of grondverzet apparatuur van merken als Caterpillar, Hanomag, Sonstige, Liebherr, Fiat, Kubota, Komatsu en Case worden vaak geleased bij LEASEOFFERTE.com. Het leasen van een ander merk kan uiteraard ook.

«    Bekijk alle equipment lease categori├źn van LEASEOFFERTE.com.


Maak uw eigen offerte »