Lease uw aanhangwagen bij LEASEOFFERTE.com.

Bij LEASEOFFERTE.com kunt u zowel nieuwe als gebruikte aanhangers leasen. Heeft u een aanhangwagen gevonden? Wij hanteren scherpe rentes, geven advies op maat en arrangeren voor u een perfecte financial lease overeenkomst. Maak direct uw eigen lease calculatie en verstuur uw aanvraag. Binnen uiterlijk 1 tot 2 werkdagen krijgt u bericht of uw leaseaanvraag geaccepteerd kan worden. Wilt u vervolgens gebruikmaken van de offerte? Na het aanleveren van diverse gegevens kan uw aanvraag snel en efficiënt door het acceptatieproces geloodst worden. U kunt ook eerst contact opnemen voor meer informatie en maatwerk advies.

Maak uw eigen lease offerte »

Ook een gebruikte aanhangwagen leasen is mogelijk

De afschrijving van een aanhangwagen is redelijk nauwkeurig voorspelbaar. Om die reden is het mogelijk om zowel een nieuwe als een gebruikt exemplaar te leasen. Hierbij gelden de volgende vuistregels:
  • Nieuwe aanhanger: maximale looptijd 60 maanden;
  • Aanhanger 3 tot 5 jaar oud: maximale looptijd 48 maanden;

  Meer informatie

Aanhangwagens lease o.b.v. financial lease
Het leasen van een aanhangwagen werkt op basis van financial lease. U wordt zelf economisch eigenaar van het object en sluit een zakelijke financiering af voor het aankoopbedrag exclusief BTW. Het BTW-bedrag betaalt u zelf aan bij aanschaf. Vervolgens vordert u het BTW-bedrag terug bij de fiscus. Als eigenaar van het object kunt u tevens profiteren van rente en afschrijvingskosten die fiscaal aftrekbaar zijn. U kunt uw maandelijkse leasebedrag drukken door een aanbetaling en/of slottermijn in uw leaseovereenkomst op te nemen.

Flexibel leasecontract
Bij financial lease zit u niet vast aan een vaste looptijd van een leasecontract. Als u gedurende de looptijd een nieuwe aanhangwagen wilt, is het vaak mogelijk deze zelf in te ruilen en het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te verrekenen. Ook hiervoor geldt dat u het nieuwe exemplaar tot maximaal 100% van de aankoopprijs exclusief BTW kunt leasen.

«    Bekijk alle equipment lease categoriën van LEASEOFFERTE.com.